Actueel

 1. Kerstwandeling Ambulare

  Sfeervolle gezinswandeling op dinsdag 26 dec. met levende kerststal en muzikale omlijsting van harmonica-, doedelzak-, midwinterhoornblazers en engelenkoor. Start: 12:00-13:00 uur bij Megia Sport, 2e Lageveldsweg Wierden....

 2. Hexelse Streekmarkt

  De Hexelse Activiteiten Commissie organiseert op 5 juni weer een gezellige streekmarkt bij het Kulturhus. Het aanbod is zeer divers: brocante, sieraden, knutselmaterialen, houtsnijwerk, bloemen/planten, decoratieartikelen, kibbeling uit Hoge Hexel etc.

 3. Rabo-Oranjetocht

  Op zaterdag 6 mei organiseert wandelvereniging Ambulare Wierden weer een prachtige Oranjetocht vanuit Theehuys Grimberg, Grimbergerweg 5,7467 PR Notter.

 4. Koningsdag vier je in Wierden

  De festiviteiten starten in Wierden op woensdag 26 april en uiteraard is er op Koningsdag van alles te beleven voor jong en oud in het centrum van Wierden.

 5. Snertwandeling Ambulare

  Zaterdag 11 februari a.s. organiseert Wandelvereniging Ambulare weer haar traditionele snertwandeling. Na afloop van uw mooie route van 5, 10, 15 of 20 km. kunt u heerlijk genieten van een kopje warme snert.

Cookiebeleid

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. www.visittwente.nl/cookiebeleid