Actueel

 1. WIEZOLOOP

  Zaterdag 22 juni wordt alweer de 21e editie van de Wiezoloop georganiseerd. Het unieke van de Wiezoloop is de perfecte combi van jong en oud, en van beginner tot nationale en internationale toploper. Iedereen kan mee doen op zijn of haar eigen niveau, individueel of als team!

 2. Lageveld Festival

  Zaterdag 25 en zondag 26 mei is er voor jong en oud van alles te beleven op Het Lageveld. Zowel sportievelingen, avonturiers, muziekliefhebbers als lekkerbekken kunnen op het Festival hun hart ophalen.

 3. Ganzenmarkt in Enter

  De jaarlijks Ganzenmarkt in Enter vind dit jaar plaats op zaterdag 18 mei! Muziek, dans, oude ambachten, vele leuke kraampjes, koffie met krentewegge of spekpannenkoeken en natuurlijk de ganzenhoedsters. Kortom gezellig als vanouds.

 4. Kerstmarkt Wierden

  Zaterdag 15 december bent u vanaf 14:30 uur (tot ca. 20:00 uur) welkom op deze grote kerstmarkt met behalve vele verschillende kraampjes, diverse optredens van bekende Wierdense koren en fantastische aanbiedingen van winkels en horeca.

 5. Volg de STER

  De werkgroep Volkskerstzang houdt op zaterdag 15 december een kerstwandeling met als thema 'Volg de ster'. Belangstellenden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de kerstwandeling. Dit is de opvolger van de Volkskerstzang.

Cookiebeleid

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. www.visittwente.nl/cookiebeleid